damesboven

De Visagist

De visagist is niet alleen iemand die jou helpt bij het uitzoeken van je kleding voor de fotosessie, niet alleen degene die jou opmaakt volgens de laatste trends, ze is als een vriendin die samen met jou gezellig een kop thee drinkt, de voorbereidingen doet en alles bespreekt zodat je later mooi en ontspannen aan de fotosessie kan beginnen.

Laat je verrassen door je totale metamorfose met behulp van de visagist! 

De Fotograaf

Ook de fotograaf is meer dan alleen degene die plaatjes schiet. Hij bespreekt met jou je wensen en ideeën. Met zijn professionele aanpak vertaalt hij jouw wensen in een prachtige fotosessie waarbij hij verschillende sferen kan creëren. Hij geeft aanwijzingen hoe je je moet bewegen als een volleerd model in verschillende decors. In de studio's van Glamour Vision heb je de keus uit meer dan 15 verschillende decors, o.a. een stoere blokhut, een ruige motor, een techno wand, een romantisch hemelbed met haardvuur en neutraal gekleurde en witte achterwanden.

Samen kiezen jullie de decors waarin jij de hoofdrol gaat spelen!

De Telefoniste/Foto-adviseuze

Voor een advies aan de telefoon, of een geheel vrijblijvende uitleg kun je ons natuurlijk altijd bellen. Ons personeel zal je informeren en adviseren over onze mogelijkheden

Ook bij het bespreken en uitzoeken van de foto's zal de fotoadviseuse je adviseren en informeren over de vele nabestel mogelijkheden.


Klik op de foto's voor een vergroting!

glamourvision.nl sized_Copy of _DSF8148a41PersoneelPersoneel2glamourvision.nl sized_glamourfactory.nl 4Personeel3Personeel4