Creatieve, persoonlijke, professionele fotosessies

Ero Glamour

Deze sessie bestaat uit de Glamour Basic waarvan een deel van de opnames erotisch getint zullen zijn. De vorm van het lichaam zal op een aparte manier belicht worden. Bij deze sessie heb je standaard twee kledingwissels.

LET OP! Voor deze sessie is de minimum leeftijd van 18 jaar.
Hierin worden geen uitzonderingen gemaakt.

jaar ervaring
0 +
basic shoots
0 +
blije klanten
0 +

Wat krijg je bij de Ero Glamour t.w.v. €215,-

Vorige slide
Volgende slide

Ero Glamour de Luxe

Bij deze sessie worden er in totaal 60 opnames gemaakt, dit in tegen stelling tot de Ero Glamour waarbij er in totaal 40 opnames worden gemaakt. Verder is de sessie vrijwel hetzelfde.

Zowel de Ero Glamour als de Ero Glamour de Luxe zijn ook beschikbaar in een duo variant.

Wat anderen zeggen

Gisteren een fotoshoot gedaan bij Glamourvision een super team ze nemen echt de tijd voor je en is super gezellig we hebben veel gelachen en ik kan niet wachten om de super mooie foto’s te bewonderen en aan iedereen te laten zien ik zal iedereen ook aanraden om naar jullie te gaan nogmaals een SUPER TEAM Bub en Jaimy hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid toppie.

Jannie Knaape

Super leuke shoot gehad was heel blij met mijn make up en blij met het eindresultaat van de foto’s ook veel complimenten over gehad. Ook de fotograaf was erg aardig en voelde mij op mijn gemak. Zeker voor herhaling vatbaar zo’n shoot En ook mijn foto’s had ik al na 2 dagen binnen op cd thuis dat vond ik ook echt super dat dat allemaal zo snel was geregeld. Echt een aanrader voor anderen.

Maroeska Borker

Mooie foto's?

Van jezelf, van jou en je partner of gezellig met een vriendin!